tirsdag 30. september 2008

Blogcandy hos Karina!!

Karina deler ut en nyyydelig blogcandy til en veldig heldig person, og det man kan vinne er noen helskjønne stempelavtrykk. Gå inn på Karinas side og se på alt det flotte hun lager!

Her kan dere se hva man kan vinne!! (jeg har veldig lyst på denne flotte candyen ;o))

Scrapliften på MN uke 39

Da er avstemningen ferdig, og jeg kan legge ut mitt bidrag til denne ukens lift. Vi skulle lifte en nyyydelig LO som Cathrine Angelica har laget... Hun er superflink og fortjener absolutt å få et lite besøk av deg i bloggen sin! :o)

Mitt bidrag ble slik












noen detaljer...
Kommentarer er alltid koselig! :o)

tirsdag 23. september 2008

Tovede strikketøffler ;o)

Min mor og jeg har bestemt oss for å selge tøffler ;o)

Vi strikker og tover selv, så om noen er interessert er det bare å si ifra!!
Vi lager både til voksne og barn, damer og herrer!!
Farger og størrelse bestemmer såklart du!


Pris voksne 200kr
Pris barn 150kr


Legger med et bilde slik at dere får se noen min mor lagde i helgen..
(vi kan også lage de høyere i skaftet, og evt også pynte de med border eller blomster - om det er ønskelig!)

mandag 22. september 2008

Mania Runway ;o)

Da har jeg blitt med på denne kule konkurransen som jentene hos ScrappeMania arrangerer!! Påmeldingsfrist 3.oktober - GLEDER MEG!!

Ta en titt og bli med du og ;o)

Sjekk det ut her på Mania Runway!!

torsdag 18. september 2008

Scapliften og skissekonk på MN uke 37

I liften deltok jeg med denne Lo'en























I skissekonkurransen sendte jeg bare inn et "hastverks-bidrag"...

onsdag 10. september 2008

Forrige uke hengte jeg på et par konkurranser på Mammanett... Resultatet var vel så som sa *ler* - men det får nå så være... :o)

I scrapliften skulle vi lifte en flott LO av Naboen, her er mitt bidrag




















I skissekonkurransen ble bidraget mitt slik;


















Ny uke - nye muligheter, det er iallefall det jeg hører folk si ;o) Dermed er jeg igang med denne ukens konkurranser !! Nesten ferdig med et bidrag, så får vi se om det går bedre denne uken da :p

Ellers strikker jeg for harde livet - men jeg legger altså ikke ut noe bilde av dette før jeg er ferdig..

mandag 8. september 2008

Garnshopping...

DA har jeg endelig tatt fatt i strikkepinnene igjen også! Satt igang med et søtt lite sett, jakke og lue. Supersøtt! Gleder meg til å bli ferdig! Er nesten ferdig med bakstykket på jakken nå - så jeg håper resten går fort!! :o) Kveldene brukes nemlig til iherdig strikking nå om dagen, siden jeg er småsyk... Jeg er nok ingen strikkemester akkurat - men synes det er koselig å ha noe å fikle med om kvelden. (spesiellt med en kopp kakao også ;o))

Jeg kom over en annonnse på finn.no hvor en dame solgte unna MASSE flott garn med 70%avslag... Om det skulle være noen som vil ta en titt, gå inn HER og ta en titt :o)
Jeg og min mor kjøpte garn for over 800kr faktisk, så nå gleder meg meg til pakke i posten!! :D

Etter strikkesettet er ferdig skal jeggå igang med diverse fra drops design... De har sluppet den nye katalogen nå, og det er litt småtteri jeg kunne tenkt meg der faktisk! En hettegenser, knestrømper og litt annet småtteri ;o)

Bortsett fra dette venter jeg på en pakke fra USA med noen flere QuicKutz alfabeter... Kjøpte av en superkoselig dame, Amy - så hun skulle sende meg en pakke i dag :o) Khaki alfabetet, og Eliza var det vel... Spennende!!!

fredag 5. september 2008

Konkurranser på MN

Denne uken har jeg rett og slett kastet meg uti det og blitt med på noen av konkurransene på Mammanett! :o) ALDRI vært med på noe slikt tidligere, og regner vel ikke akkurat med å stikke av med seieren *ler* MEN det har vært supergøy!! Dessuten er jeg en erfaring rikere!

Bilder av bidragene mine kan jeg jo ikke komme med før etter konkurransen er over :p

Ellers kjenner jeg det klør i fingrene mine om dagen! Merker høsten er her og strikkedilla mi kommer snikende! Har seriøse absinenser om dagen... Har kommet frem til at jeg skal strikke et lite sett i barselsgave til en venninne av meg som venter en liten beibis ;o) Skal ut på garnshopping i morgen tenkte jeg! Gleder meg til å komme igang igjen!!